Οι Υπηρεσίες μας

"Η πολυετής εμπειρία μας στη διάθεση της επιχείρησής σας!"

Επιμέτρηση του χώρου σας


Το εξειδικευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας για τη μέτρησή του προκειμένου να αξιοποιήσετε τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επιλέξετε προϊόντα στις σωστές διαστάσεις.

 

Σχεδιασμός


Σχεδιάζουμε μαζί τον χώρο σας, προκειμένου να τον αξιοποιήσουμε στο μέγιστο και να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό εργασιακό χώρο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με την προσφορά μας, σας παρέχουμε κάτοψη του χώρου για να έχετε πλήρη εικόνα της διαμόρφωσής του.

Σε μεγάλα εξειδικευμένα έργα, εάν κριθεί απαραίτητο, παρέχουμε και σχέδια 3D renders.

 

Μεταφορά & Συναρμολόγηση


Με την ανάθεση της παραγγελίας, το εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μεταφορά και συναρμολόγηση-μοντάρισμα των επίπλων σας. Εντός του Νομού Θεσσαλονίκης και του Νομού Αττικής, οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται δωρεάν, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

 

Ειδικές κατασκευές


Η πολυετής εμπειρία μας και τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας στην κατασκευή επίπλων και μεταλλικών κατασκευών μάς δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε έπιπλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του χώρου σας τόσο σε διαστάσεις όσο και στην παραγωγή custom-made σχεδίων.

 

Επιλογή χρωματισμών


Πέρα από το χρωματολόγιο.

 

Εγγύηση 3 χρόνων


Παρέχεται 3 χρόνια εγγύηση για όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας. Η εγγύηση καλύπτει βλάβες από φυσική φθορά των μηχανικών μερών χωρίς χρέωση για την επισκευή ή αλλαγή τους.

Στην εγγύηση δεν περιλαμβάνονται φθορές και ζημιές λόγω κακής χρήσης. Επίσης, κατασκευαστικές ατέλειες ή κακοτεχνίες δεν γίνονται δεκτές εάν αυτές επισημανθούν μετά την ώρα της παράδοσης του προϊόντος στο χώρο σας ή έχουν προκληθεί από τρίτους που ανέλαβαν την μεταφορά και συναρμολόγησή τους.


Service 10 χρόνων σε ανταλλακτικά


Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πλέον το ίδιο ανταλλακτικό, η εταιρεία υποχρεούται να το αντικαταστήσει με κάποιο παρόμοιο.


 

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τον εργασιακό σας χώρο;

Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!