ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΛΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ 1968
«Από το 1968, βελτιώνουμε τον εργασιακό σας χώρο»

Εδώ και μισό περίπου αιώνα, η Katmetal προσφέρει ποικιλία επιλογών, άμεση προσωπική εξυπηρέτηση και προσήλωση στη ποιότητα, με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται σε μία από τις βασικότερες εταιρίες στον τομέα του εξοπλισμού γραφείου με συνεχή ανάπτυξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 1968 η Katmetal επενδύει σε νέα προϊόντα και μεθόδους παραγωγής σεβόμενη τις απαιτήσεις των πελατών της και το περιβάλλον.

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για την ποιότητα και ISO 14001 για τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Όλα τα παραπάνω ολοκληρώνονται με την συνεργασία καταξιωμένων προμηθευτών και εξειδικευμένου προσωπικού. Η Katmetal είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LAS Mobili στην Ελλάδα.

Τα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο της Katmetal βρίσκονται κοντά στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης σε 6.500 τ.μ. ιδιόκτητου οικοπέδου και κτίρια με εμβαδόν 5.500 τ.μ. 

Υπάρχουν επίσης τρία σημεία πώλησης, στις κεντρικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη (1.200 τ.μ.), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (200 τ.μ.) και στην Αθήνα (350 τ.μ.).Στα καταστήματά μας, ο πελάτης μπορεί να βρει ρεαλιστικές λύσεις για το χώρο του με την καθοδήγηση του εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου προσωπικού μας.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

1968
Ίδρυση της Εταιρείας Katmetal
Ίδρυση της Εταιρείας Katmetal
Χρόνος ίδρυσης από τον Γεώργιο Χατζηαδαμίδη
1990
Νέα εργοστασιακή μονάδα για παραγωγή μετάλλου
Νέα εργοστασιακή μονάδα για παραγωγή μετάλλου
Μεταφορά σε ιδιόκτητη έκταση 1.900τμ για τη δημιουργία πλήρους εξοπλισμένης εργοστασιακής μονάδας.
1997
Προέκταση του εργοστασίου και εγκατάσταση τμήματος έρευνας και ανάπτυξης
Προέκταση του εργοστασίου και εγκατάσταση τμήματος έρευνας και ανάπτυξης
3.000 τμ προέκταση της εργοστασιακής μονάδας με νέα μηχανήματα CNC και προγραμμάτων CAD-CAM για την βελτιστοποίηση της γραμμής παραγωγής.
1998
Πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης
Πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης
Πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Θεσσαλονίκη
2000
Πιστοποίηση Ποιότητας
Πιστοποίηση Ποιότητας
Η Katmetal πιστοποιήθηκε με ISO 9001 και με ISO 14001 για Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.
2008
Νέο κατάστημα λιανικής
Νέο κατάστημα λιανικής
Νέο κατάστημα λιανικής στην Αθήνα.
2010
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Κύπρου
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Κύπρου
Η εταιρεία μας ανέλαβε τον εξοπλισμό του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.
2012
Συνεδριακό  Κέντρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Λευκωσία
Συνεδριακό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Λευκωσία
Εξοπλίσαμε το Συνεδριακό Κέντρο Λευκωσίας για την Κυπριακή Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
2014
Πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιηθεί καθώς πληρούν τις Ευρωπαικές προδιαγραφές EN 1335 και ΕΝ 637.
2018
50 χρόνια Katmetal!
50 χρόνια Katmetal!
Η Katmetal Workspace γιορτάζει μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας στην επίπλωση επαγγελματικών εργασιακών χώρων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
«Η ανάπτυξη δεν έρχεται ποτέ ως μία απλή ευκαιρία,
είναι αποτέλεσμα των δυνάμεων που συνεργάζονται».
1
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η Katmetal προσφέρει ποικιλία επιλογών με προσήλωση στην ποιότητα των πρώτων υλών και των τελικών προϊόντων. Η εταιρία επιλέγει τους προμηθευτές των πρώτων υλών της για τον ίδιο λόγο που η ίδια επιλέγεται από τους πελάτες της, την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την άμεση προσωπική εξυπηρέτηση. Η Katmetal είναι πιστοποιημένη για την ποιότητά της με ISO 9001.
2
DESIGN & ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ
DESIGN & ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ
Δώσε μας την ευκαιρία να αυξήσουμε την παραγωγικότητά του εργασιακού σου χώρου, μέσα από την προσεκτική επιλογή και μετρώντας με ακρίβεια τα έπιπλα σας για να επιτύχουμε τη δημιουργία ενός λειτουργικού χώρου με καθαρό και μακράς διαρκείας design.
3
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
Πάντοτε προσπαθούμε να τροποποιήσουμε και να χτίσουμε τον χώρο σας, ανάλογα με τις προσωπικές ή εταιρικές σας προδιαγραφές και ανάγκες.
4
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Η αποστολή της εταιρίας συνδέεται άρρηκτα με την κοινωνική ευθύνη, η συμβολή στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων αποτελεί μέρος του οράματός μας. Πιστεύουμε απόλυτα ότι οι επιχειρηματικές οντότητες επηρεάζουν και επηρεάζονται από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους και κατά συνέπεια είναι συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο.
5
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η εταιρεία μας επενδύει σε καινοτόμες μεθόδους, οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και στοχεύουν στην τελειοποίηση των προϊόντων μας. Η Katmetal έχει πιστοποιηθεί με ISO 14001 για την περιβαλλοντική διαχείριση και τα συστήματα διαχείρισης των αποβλήτων.
6
ΤΙΜΗ
ΤΙΜΗ
Έχοντας πάντα τους πελάτες μας σαν πρώτη προτεραιότητα, προσπαθούμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας στην καλύτερη δυνατή τιμή.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα κεντρικά της εταιρείας Katmetal , η εργοστασιακή μονάδα και το κεντρικό showroom βρίσκονται στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης- Βέροιας στην περιοχή της Αγχιάλου, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.500 τμ.

Ακόμη μπορείτε να βρείτε καταστήματα μας στην Αθήνα (Λεωφόρος Κηφισίας 306, Χαλάνδρη) και στην Θεσσαλονίκη (Οδός Δωδεκανήσου 21).

Facilities