ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

katmetal logo
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ &
DESIGN

Τα συστήματα αποθήκευσης της Katmetal είναι η καλύτερη σύγχρονη λύση για να εκμεταλλευτείτε το χώρο σας με το μέγιστο αποδοτικό τρόπο.

Κάθε φορά που κάτι χρειάζεται να αποθηκευτεί ή κάποιος πρέπει να ψάξει ένα από τα αρχεία που έχουν αρχειοθετηθεί, τα συστήματα αποθήκευσης της Katmetal προσφέρουν άμεση πρόσβαση και έξυπνη διαρρύθμιση. Είτε πρόκειται για ενιαια σύνολα είτε για διαιρετές, μπορούν να κατασκευαστούν σε ειδικές διαστάσεις για να εξυπηρετήσουν εσάς και το χώρο σας.

Λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων αυτών των συστημάτων ραφιών, επιλέγονται - μεταξύ άλλων - από εταιρείες και οργανισμούς δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες, βιομηχανίες, κρατικά αρχεία. 

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ανήκει η επιχείρησή σας, τα προσαρμοσμένα συστήματα αποθήκευσης σας παρέχουν έξυπνες λύσεις οργάνωσης του χώρου, που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας μέσα από απλουστευμένες διαδικασίες αποθήκευσης.

Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, με σχεδίαση που μπορεί να περιλαμβάνει δυνατότητες αποθήκευσης που είναι απαραίτητες στην επιχειρηση σας.

 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΑ
ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ
ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΕΣ
ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ