Διαχωριστικά Γραφείου

katmetal logo
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΕΛΙΞΙΑ &
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η Katmetal Workspace σχεδιάζει και παράγει διαχωριστικά γραφείου που λειτουργούν ως προσαρμοσμένα συστήματα χωρισμάτων, κινητά και μόνιμα, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας με τον πλέον σύγχρονο τρόπο

Η λειτουργικότητα έχει διερευνηθεί διεξοδικά, προκειμένου να παρέχονται βολικές λύσεις διαχείρισης χώρου εργασίας με τα κατάλληλα διαχωριστικά γραφείου..

Ένα ζεστό χαρακτηριστικό "καλωσορίσματος" σε κάθε αποτελεσματικά σχεδιασμένο χώρο εργασίας.

Διαμορφωστε το χώρο εργασίας σας όπως του αρμόζει, με βάση τις ανάγκες της ανάγκες της επιχείρησης σας και του εργατικού σας δυναμικού.

Τα διαχωριστικά γραφείου της Katmetal Workplace είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν παρέχοντας απομόνωση στον χώρο εργασίας, αλλά επιτρέποντας ταυτόχρονα και την οπτική επαφή μεταξύ των εργαζομένων. Προσφερουν ιδιωτικότητα, αισθητική, μοντέρνο design και οργάνωση χώρου.

Η ποικιλία μεγεθών, καθώς και των διαφόρων κατασκευαστικών υλικών, παρέχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε διαμόρφωση δημιουργώντας ατομικούς ή ομαδικούς σταθμούς εργασίας, ενισχύοντας την ασφάλεια και τη διακριτικότητα του εργασιακού χώρου και παρέχοντας έξυπνες οργανωτικές λύσεις του διαθέσιμου χώρου

 

ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ