ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ / ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΕΣ

Τα συστήματα κινητών αρχειοθηκών της Katmetal είναι η ιδανική επιλογή για να αυξήσετε και να βελτιστοποιήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο.

Κατανοώντας την ανάγκη για αποδοτικές και καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης, κατασκευάζουμε κινητές αρχειοθήκες σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Προσφέρουν την άριστη λύση για μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης σε ελάχιστη έκταση χώρου. Ένα εύχρηστο σύστημα αποθήκευσης με ειδικά μελετημένο τιμόνι που μπορεί να κινεί πολλές μονάδες ταυτόχρονα χωρίς κόπο και με ασφάλεια.

Μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων: όπως συρτάρια και ράφια για φακέλους, κουτιά, οπτικοακουστικό υλικό, μουσεία, φαρμακαποθήκες και πολλές ειδικές κατασκευές κατάλληλες για κάθε αντικείμενο που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε. Οι κινητές αρχειοθήκες επίσης διαθέτουν μεγάλη ποικιλία από πλαστικά και χάρτινα κουτιά για αποθήκευση μικροαντικειμένων.

Το αποτέλεσμα είναι η μέγιστη δυνατότητα αποθήκευσης στο μικρότερο δυνατό χώρο, αντίθετα
με τα συμβατικά συστήματα ραφιών.

Χρησιμοποιούμε προηγμένη τεχνολογία προκειμένου να εξασφαλίσουμε τόσο την ασφάλεια που απαιτείται όσο και τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια του χρήστη, των αντικειμένων και των εγγράφων. Για τον λόγο αυτό, η υψηλή μας τεχνογνωσία ανέπτυξε διατάξεις ασφαλείας που εντοπίζουν ανθρώπους αλλά και αντικείμενα που βρίσκονται στον κατά περίπτωση διάδρομο ή εξέχουν της συστοιχίας των ραφιών και ακινητοποιούν το όλο σύστημα.