Εξοπλισμός Φροντιστηρίων - Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων / ΘΡΑΝΙΑ

Η Katmetal Workspace κατασκευάζει θρανία με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, ώστε μια τάξη να είναι ευχάριστη και λειτουργική τόσο για τον δάσκαλο όσο και για τον μαθητή.

Ο εκπαιδευτικός εξοπλισμός για το σχολείο, το φροντιστήριο, το πανεπιστήμιο, το κολλέγιο ή οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα, έχει άμεσο αποτέλεσμα στην εμπειρία και τη συγκέντρωση των μαθητών. Τα θρανία της Katmetal μπορούν να κατασκευαστούν σε ειδικές διαστάσεις σε μετώπη σε μελαμίνη πάχους, διαθέτουν μεταλλικούς σκελετούς βαμμένους με ηλεκτροστατικές διαδικασίες προκειμένου να είναι 100% προσαρμοσμένα στις δραστηριότητες του εκπαιδευτικού σας ιδρύματος, του φροντιστηρίου ή του πανεπιστημίου..

Στην Katmetal κατασκευάζουμε θρανία με σύγχρονες επιφάνειες εργασίας και άνετα ανατομικά καθίσματα ώστε οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες να έχουν το πιο εύφορο έδαφος για την απόδοση των μαθητών/φοιτητών και την καλύτερη και πιο εποικοδομητική επικοινωνία με το διδακτικό προσωπικό.

Επιλέξτε τα κατάλληλα θρανία και έδρες ώστε να δημιουργήσετε σχολικές και φροντιστηριακές αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες τους μαθητές σας.